trøtt

sykt hvor lite som skjer idag, har ikke gjort noe mer enn og handlet litt med bestemor og mamma. Er ikke helt i form heller. imunforsvaret mitt må jeg være det verste i verden ellernoe. Kreativ overskrift på innlegget også..

Hva har dere gjort idag?

 

  0 KOMENTARER


New inBegge to er fra Cubus, og begge var på salg.

Kjøpte disse to og en lue tidligere idag når jeg var på senteret med Christine, Nora og Stine. Var ganske så koselig, men nå skal jeg serriøst prøve og spare litt penger. Lurer på hvor ofte jeg sier at jeg skal spare penger, men sånn serriøst. Skal faktisk spare nå.

Synes om innkjøpene?

  0 KOMENTARER


I came to win, to fight


  0 KOMENTARER


Mornin' sunshines

Nå sitter jeg egentlig bare og chiller. Skal vel spise frokost snart, vet ikke helt hva jeg skal gjøre idag, men finner vel på noe.. Har egentlig ikke så mye og si, så slenger med noen bilder jeg tok istad:

tøflus ♥

Hva skal du idag? :-)

  3 KOMENTARER


blidpie

Heiaa! er ganske glad nå, pcn min funker nemmelig igjen :-D herlig og bruke en litt rask pc istedenfor den treige stajonæredriten jeg brukte før. men nå kommer jeg til og sitte mye mer på pcn som vil si: mer blogging !

Slenger med noen bilder fra dagen:synes om bildene?

  1 KOMENTARER


chillpill

Heia ♥

hehehe, lenge siden sist! Men nå sitter jeg og chiller sammen med nora, som lå over i natt. Igår kveld var vi på åpen-dør, noe som egentlig var ganske så kjedelig.. Ble til at vi stakk hjem litt tidligere, og heller chilla hjemme. Vi var en liten tur ute istad, men det var så stygt vær ute at vi stakk inn. 

Skal prøve og bli litt flinkere til og blogge oftere :-)nora♥


  0 KOMENTARER---->Her skriver du hva du vil om deg selv<----

KATEGORIER
Blogg
Fotografi
Innkjøp
Outfits

ARKIV
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


Gratisdesign av Amaice © hits