Hats and Sunglasses


Sony a390

Synes?

  1 KOMENTARER


Svarene på spørsmålsrunden

Hvem er din beste venn? Jeg har mer enn en bestevenn, men fire av dem er Ingrid, Maiken, Laura og Christine,  men som sagt, jeg har flere.

Hva elsker du høyest i denne verden??? (ikke godteri...) Familien min, Vennene mine og selvfølgelig, Justin Bieber, hahah.

Beste minnet ditt? Leirskolen 2010, kansje? :-)

Er du fornøyd med klassen din? Ja, jeg er utrolig fornøyd med klassen min ♥

Hva var best, bskolen eller uskolen? Ungdomsskolen, mye mer ''frihet'' på en måte :-)

Hva er finest av krøllet eller rett hår? Det spørs på personen, men påmeg selv, fortrekker jeg enten rett hår, eller ordentlige korketrekkere, og ikke det stygge fallet jeg har i håret til vanlig, heh.

Favoritt mat? Kebab eller kebabpizza.

Har du begynt å tenkt på hva du vil bli når du blir stor? og eventuelt hva? Hah, aner ikke hva jeg vil bli..

Hvor skal du i sommer? Det vet jeg ikke helt enda ;-)

Hvor har du sykt lyst til å reise? Hvorfor? Har sinnsykt lyst til USA, virker utrolig kult der, jeg har også veldig lyst til Paris. Eller tilbake til London, rett ogslett fordi det er favorittbyen min.


 

Vet at det tok sykt lang tid før jeg fikk svart på spørsmålene, men her fikk dere noen av svarene iallefall :-)

 

  2 KOMENTARER


InnkjøpBegge er fra Cubus og kostet 29 .- (!!!) pr. stk. Hahha, er jo nesten gratis det. innkjøpene er fra igår når jeg var på byen med Ingrid og Sebbe, vi var også på bk og åpendør. men på slutten på åpendør var jeg faktisk ganske dårlig, og formen er ikke akkurat på topp nå heller, men er bedre :-)

Har også endelig fått svart på spørsmålsrunden, så svarene kommer ikveld.

Synes om innkjøpene? ♥

  3 KOMENTARER


dansingHer sitter jeg da og BLOGGER. samtidlig som jeg spiser og er ganske stressa. Skal være hod ingrid om et kvarter, og jeg har ikke skifta til danseklær enda, og av alle ting, så blogger jeg :-) stikker iallefall på dansing, så snakkes vi senere idag! :-DD

  2 KOMENTARER


Feelings

Jada, jeg vet at jeg blogger ekstremt lite for tiden, men selvfølgelig har jeg noen grunner, for det første, så er ikke blogghumøret på topp.. Har vært forkjølet siden jeg kom hjem fra gran canaria, noe som er utrolig slitsomt. Jeg er utrolig trøtt og utslitt om.dagene, men prøver og holde humøret på topp, har også migrene, noe som heldigvis
ikke plager meg så mye nå, som det gjorde når jeg gikk i femte klasse. Men når jeg har "migreneanfall" så ser jeg prikker/flekker/fargede områder. Det er utrolig slitsomt for jeg får også utrolig vondt i hodet. Jeg kan vel ikke akkurat si at det blir mye bedre med tanke på hvor sinnsykt tung luft i klasserommet som gjør at jeg er sliten og har sykt vondt i hodet når jeg kommer hjem fra skolen, for og si det sånn, så er ikke jeg den enste i klassen som har hodepine pågrunn av lufta i klasserommet.
Har altså vondt i hodet veldig ofte som gjør at jeg ikke gidder og skru på den forjævlige treige pc'n. Sitter heller på tab'en når jeg er hjemme.

Dette er da grunnene til at jeg blogger så utrolig lite for tiden, pluss at jeg har lekser, dansing og er utrolig mye med mine herlige venner. Så da håper jeg dere skjønner hvorfor jeg blogger så lite, men jeg skal få prøve og få blogget litt avogtil :-)

Mulig det er noen skrivefeil, men jeg blogger fra tab'en.

  0 KOMENTARER


Gjesteinnlegg....

Av verdens kuleste Ellen og Stine!!  Nå skal vi snart på åpen dør med beste Hanna;) 

Bare en liten beskjed fra Hanna: Hun kommer ikke til å blogge så mye i helga fordi i kveld skal hun på åpen dør og i morgen skal hun først på ukm, så skal hele "5-kløveren" ( Hanna, Christine, Ingrid, Stine og Ellen) ligge over til Christine!!  

GOOOOOD HEELG FRA ELLEN OG STINE<3

 

Slenger med et bilde av "5-kløveren"!! 
  2 KOMENTARER


dance until you die

Hei!

kom hjem fra skolen for ikke så lenge til, og om en time så bærer det rett til dansestudioet. Etter dansing, så blir jeg nødt til og gjøre engelsk og naturfags lekse. fuck skole. Men heldigvis er vi over halvveis i skoleuka, såå, snart helg! gleder meg sykt til helg og til å sove lenge. Er så sykt trøtt når jeg blir vekt om morgenen, murmeldyr. Men nå babler jeg bare, så vi snakkes heller senere! ♥  1 KOMENTARER---->Her skriver du hva du vil om deg selv<----

KATEGORIER
Blogg
Fotografi
Innkjøp
Outfits

ARKIV
Februar 2012
Januar 2012


Gratisdesign av Amaice © hits