Feelings

Jada, jeg vet at jeg blogger ekstremt lite for tiden, men selvfølgelig har jeg noen grunner, for det første, så er ikke blogghumøret på topp.. Har vært forkjølet siden jeg kom hjem fra gran canaria, noe som er utrolig slitsomt. Jeg er utrolig trøtt og utslitt om.dagene, men prøver og holde humøret på topp, har også migrene, noe som heldigvis
ikke plager meg så mye nå, som det gjorde når jeg gikk i femte klasse. Men når jeg har "migreneanfall" så ser jeg prikker/flekker/fargede områder. Det er utrolig slitsomt for jeg får også utrolig vondt i hodet. Jeg kan vel ikke akkurat si at det blir mye bedre med tanke på hvor sinnsykt tung luft i klasserommet som gjør at jeg er sliten og har sykt vondt i hodet når jeg kommer hjem fra skolen, for og si det sånn, så er ikke jeg den enste i klassen som har hodepine pågrunn av lufta i klasserommet.
Har altså vondt i hodet veldig ofte som gjør at jeg ikke gidder og skru på den forjævlige treige pc'n. Sitter heller på tab'en når jeg er hjemme.

Dette er da grunnene til at jeg blogger så utrolig lite for tiden, pluss at jeg har lekser, dansing og er utrolig mye med mine herlige venner. Så da håper jeg dere skjønner hvorfor jeg blogger så lite, men jeg skal få prøve og få blogget litt avogtil :-)

Mulig det er noen skrivefeil, men jeg blogger fra tab'en.


Legg igjen en kommentar

Navn
Husk meg ?

E-post


Blogg adresse


Kommentar---->Her skriver du hva du vil om deg selv<----

KATEGORIER
Blogg
Fotografi
Innkjøp
Outfits

ARKIV
Februar 2012
Januar 2012


Gratisdesign av Amaice © hits